VIDEO – A i njeh Basha të gjithë ministrat e qeverisë Rama…?

Emisioni Opinion këtë të martë ka trajtuar përbërjen e qeverisë, dhe sa i njohin shqiptarët ministrat. Gazetarët e Opinion kanë ndalë në terren duke pyetur qytetarët, ndërsa në faqen e Opinion.al u vendos një sondazh i cili u manipulua nga disa anëtarë të qeverisë. Por rastësisht gazetarët kanë gjetur në rrugë edhe kreun e PD-së, Lulzim Bashën të cilin e kanë pyetur nëse i njeh ministrat apo jo.

Gazetarja: Kë njihni nga ministrat në foto?

Lulzim Basha: Të gjithë…

Gazetarja: Të gjithë?

Lulzim Basha: Sigurisht, po ju e dini që i njoh të gjithë apo jo? Keni dalë të pyesni njerëzit …prit tani që të jem i saktë me emër dhe mbiemër nuk i njoh të gjithë as unë (qesh).

A i njeh Basha ministrat e qeverisë?

A i njeh Basha ministrat e qeverisë?

Pubblicato da Opinion.al su Martedì 11 febbraio 2020