VIDEO – 27 banesa sociale për po kaq familje në Bashkinë e Shkodrës drejt përfundimit…

27 godina sociale në Bashkinë e Shkodrës, shumë shpejt do ti japin zgjidhje problemit të strehimit po për kaq familje. Ky projekt është mundësuar nga Bashkia e Shkodrës, përmes një investimi rreth 45 milion lekë.

Në përfundim të punimeve që po ecin me ritme shumë të kënaqëshme, do të krijohet jo vetëm një bllok i ri banimi në zonën urbane të qytetit, por do të ketë edhe mjedise rekrative për fëmijët por edhe për banorët.


Banesat që po ndërtohen, janë në dy formate tradicionale 2+1 dhe 1+1, me të gjitha ambjentet e nevojshme për një jetë normale për një familje. Po ashtu, rrotull këtij blloku të ri banimi, Bashkia e Shkodrës do të ndërhyjë për sistemin, gjelbërimin dhe mbjelljen e pemëve.