Vëllai i deputetes së PS-së zgjidhet Inspektor i Lartë i Drejtësisë, mazhoranca e “opozita e re” bashkojnë votat…

Maxhoranca dhe opozita e re ka votuar me 98 vota pro, Artur Metanin në postin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë. Artur Metani ka mbajtur postin e Avokatit të Shtetit dhe maxhoranca aktuale në bashkëpunim me deputetët e opozitës së re i ka besuar postin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë.


Artur Metani është vëllai i deputetes së Partisë Socialiste, Englantina Gjermeni. Kjo e fundit para nisjes së votimit ka deklaruar se është në konflikt Interesi dhe për rrjedhojë ka kërkuar që të përjashtohet nga votimi. Votat Artur Meani 98 vota pro. Nuk votuan 9 deputet.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania