Vdekja e 22- vjecarit, gjithcka nisi per nje zenke ne lojen “Play Station”

Policia ka arrestuar autorin e dyshuar te vrasjes se 22- vjecarit Marzi Mihali. Brenda pak oreve, eshte bere e mundur te arrestohet Eugen Bitraj, 24 vjec dhe 3 persona te tjere te konsideruar bashkepunetore te tij: Dejvi Bitraj,19 vjeç; Kridens Alla,19 vjeç dhe Marsel Alla, 23 vjeç. Ata do te qendrojne ne qeli deri ne qartesimin e rrethave te ngjarjes dhe rolit te tyre ne kete krim te rende. Sipas rindertimit te ngjarjes, gjithcka ka nisur pas nje zenke per nje loje elektronike “paly station” ne mes viktime dhe kusheririt te vrasesit te dyshuar Dejvi Bitraj. Dejvi dhe Marvi jane zene dhe kane perdorur fjale fyese e sharje ndaj njeri- tjetrit. Me pas ka nderhyre djali i xhaxhait te Bitrajt, Eugeni i cili ka goditur me thike 22- vjecarin. Ky ka gjetur vdekjen ne spital si pasoje e plages se marre.