Vajza e saj Megi, sjell në jetë beben- Jozefina Topalli bëhet gjyshe për herë të parë…

Ashtu siç kishte njoftuar ShkodraWeb, vajza e ish- kryetares së Kuvendit Jozefina Topalli, ishte në “pritje të ëmbël”.  Prej disa muajsh ajo kishte nisur bashkëjetesën me Angjelin Serreqi në Tiranë. Megi, vajza e vetme e Topallit, është bërë nënë, rrjedhimish edhe ish- kryetarja e Kuvendit gjyshe për herë të parë. Është një gëzim i papërshkrueshëm për familjen Topalli por edhe atë Serreqi që i përket Angjelini, bashkëjetuesi i Megit. ShkodraWeb i uron jetë të gjatë bebes së ardhur në familjet Topalli- Serreqi dhe shendet të plotë mami Megit.

MUND TË LEXONI EDHE:  Megi, vajza e ish- kryetares së Kuvendit do të sjellë dhuratën më të bukur, priten ndryshime në familjen Topalli…

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media