VIDEO – Ulqin- Shkodër, dita e brezit të gjelbër në pikën turistike të Shirokës…

Natyra bashkon atë që kufijtë ndajnë! Ishte kjo motoja e aktivitetit të përbashkët, i nisur mëngjesin e sotëm në Ulqin dhe i përfunduar në Shirokë.


Marrëdhëniet e bashkëpunimit tradicional Shkodër- Ulqin, me qëllim zhvillimin e turizmit dhe aktiviteteve të qëndrushme social- ekonomike, kanë mundësi të shumta për të zgjeruar.

Aktiviteti i organizuar nga PPNEA në bashkëpunim me Organizatën MSJA-Dr. Martin Schneider-Jacoby Association dhe Shoqatën Well Point, i mbështetur nga Bashkia e Shkodrës, synonte promovimin e vlerave natyrore e tursitike, njerëzore e të traditës.

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing