Tronditet Mali i Zi, ndërpritet mësimi, policia në gatishmëri, kërcënime për bomba në 41 shkolla fillore…

Ministria e Arsimit në Mal të Zi është alarmuar se në 41 shkolla fillore në vend ka pasur raportime për bombë, e për shkak të panikut që është krijuar, mësimi është ndërprerë në të gjitha shkollat ​​fillore.

Lajmi konfirmohet nga zëdhënësi i Ministrisë së Arsimit Bojan Knezevic, raporton televizioni shteteror malazez.


Drejtoria e Policisë bëri të ditur se forcat policore ndodhen nëpër shkolla dhe po kryhen kontrolle. Tani për tani është konstatuar se në shkollat ​​e Rozhajës nuk ka mjete shpërthyese, mëson TVCG.

Ndërkohë, sot herët në mëngjes janë evakuuar shkollat ​​në Podgoricë, Nikshiq, Tivar, Berane, Bijelo Polje, Kolasin, Herceg Novi, Budva, Cetinje, Andrijevicë, Ulqin, Kotor, Rozhajë, ndërsa raporte për bombë kanë mbërritur dhe në Komunën dhe në gjykatën e Tivarit.

“Në territorin e shkollës janë vendosur shumë bomba. Ne gjithmonë kemi ëndërruar për hakmarrje. Do marrim hak, do vijmë në shkollë. Ne do të vrasim këdo. Askush nuk do të mbetet gjallë. I gjithë qyteti do të rrjedh gjak”, është mesazhi që kanë marrë një numër i madh shkollash fillore në Mal të Zi.