Transferohen nga Fushë Kruja në Shenkoll, 6 të burgosur rezultojnë me Covid- 19…

Gjashtë të burgosur kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në burgun e Fushë-Krujës. Mesohet se të burgosurit janë transferuar nga burgu i Fushë-Krujës tek ai i Shënkollit në Lezhë.


Mësohet se të infektuarit me COVID-19 janë vendosur në një godinë më vete. Ata thonë se në këtë godinë nuk ka asnjë kusht dhe gjendja e tyre po përkeqësohet. /BW/

ShkodraWeb Channel