TERMETET/ Flet Paulin Sterkaj: Jo propagandë, të flasin specialistët! Të krijohet një fond, mos u shtrijmë dorën të tjerëve

Deputeti Paulin Sterkaj kërkoi nga qeveria që të ketë një fond special për raste të tilla. “A i ka ardhur koha që të gjitha qeveritë të kenë një fond special meqë kemi fatin të jemi një zonë sizmike. Para shumë vitesh ka ndodhur në Shkodër, unë kam qenë 18-vjeç. Cdo qeveri të ketë një fond të paprekshëm, për të mos i shtrirë dorën askujt. Më mirë se të bëjmë ne propagandën, specialistët e fushës të japin në televizion për fëmijët programe informuese për tërmetin që kaloi dhe atë që mund të vijë një ditë. Nga deputetët të lënë dicka, që në raste emergjence si tërmeti apo zjarri të lënë dicka” tha ai. Deklaratat e deputetit të Shkodrës janë bërë gjatë takimit që kryeministri Rama organizoi me grupin parlamentar të PS-së.


Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!