Telashe të reja për Flamurtarin para ndeshjes me Vllazninë, vlonjatët humbasin tjetër gjyq dhe duhet të paguajnë…

Flamurtari humb një tjetër gjyq. Këtë herë është sulmuesi Jurgen Vatnikaj, ai që del lojtar i lirë dhe klubi vlonjat detyrohet t’i paguajë katër rroga. Zbulohet nga burime të sigurta se në gjyqin e zhvilluar sot në Dhomën e Zgjidhjes së Konflikteve, përfaqësuesit e Flamurtarit nuk kanë denjuar të marrin pjesë.


Kësisoji, DHZK pasi ka parë pretendimet e futbollistit, ka pranuar pjesërisht kërkesat e tij, duke e shpallur të lirë dhe njëkohësisht detyruar Flamurtarin t’i japë katër rroga. /PanoramA/


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania