TEKNOLOGJI – Samsung prezanton smartfonin që paloset, ja cilat do të jenë risitë…

Samsung konfirmoi veprimtarinë e tij vjetore verore, me prezantimin e produkteve kryesore për gjysmën e dytë të vitit.

Pas prezantimit në muajin janar, ku u prezantua modeli Galaxy S21, tani është radha e atyre të palosshëm, të cilat kanë zënë vendin e serisë Galaxy Note, smartfoni me një majë shkruese.


Ndryshime të mëdha në dizajnin e Galaxy Z Flip 3, me paraqitjen e jashtme që mund të strehojë një ekran më të gjatë dhe më të gjerë, me të cilin të keni qasje në njoftime dhe t’u përgjigjeni thirrjeve, tipare tashmë të mundshme, por në një pjesë më të kufizuar të ekranit.

Asnjë ndryshim nuk pritet për panelin kryesor të palosjes, i cili gjithmonë do të jetë 6.7 inç.

Për të dy, thuhet se Samsung ka arritur të fshehë kamerën selfie nën ekran duke shmangur kështu vendosjen e saj në vrimën e zakonshme.