Te shtena armesh ne nje klub nate, deri tani 2 te vdekur dhe 4 te plagosur

Te shtena me arme ne Kostance te Gjermanise ne nje klub nate. Nga sa referojne mediat gjermane, ka te pakten 2 te vrare dhe 4 te plagosur. Njeri nga te vdekurit, sipas asaj cfare referojne autoritetet lokale, eshte vete agresori qe ka hapur zjarr. Per momentin, nuk eshte i qarte identiteti i ketij personi, as edhe motivet qe e kane shtyre te vrase. /ShkodraWeb/