TË NDIHMOJMË GAZJONIN – Për 12 orë mblidhen mëse 35 mijë dollarë, duhen dhuruar edhe 20 mijë të tjera…

Duhen dhuruar edhe 20 mijë dollarë amerikanë që të shpëtojmë jetën e mësues Gazjon Rusi. 39 vjeçari po lufton për jetën prej kohësh në spitalin “Shefqet Ndroqi” në Tiranë. Ai është diagnostikuar me Covid-19 por vetëm në një spital në Stamboll të Turqisë, mund të vazhdojë të jetojë.


Për rreth 12 orë, falë një sensibilizimi fantastik, është bërë e mundur të grumbullohen mbi 35 mijë dollarë. Shqiptarët dhe jo vetëm ata, në mbarë botën, kanë treguar se kanë zemër të madhe. Po nevojitet sërish të dhurojmë. Shumës që duhet siguruar për të shpëtuar jetën e Gazjonit, imungojnë edhe rreth 20 mijë dollarë amerikanë.

Forca! Duhet edhe pak punë për të shpëtuar Gazjonin! Për ta rikthyer shëndoshë e mirë tek tre vajzat, bashkëshortja dhe prindërit. Të gjithë bashkë i’ a dalim! Shqiptarët kanë zemër të madhe! Me ndihmën e Zotit, do ta kalojmë edhe këtë sfidë!

Linku ku mund të klikoni për të dhuruar është ky: GoFundMe

Po kështu, janë në dispozicion edhe kontaktet e mëposhtme:

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

Banka Kombetare Tregtare” Numri i llogarisë së Medresesë LEK :

AL9420551106173041CLTJCLALLW

Tel: +355672879378 (Sekretaria e Medresesë)

Tel : +355692543143 (Familja e Gazjon Rusit)


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!