“Tamponi për të gjithë deputetët dhe karantinim për të gjithë Parlamentin”, ish- deputeti kërkon zbatim protokolli

Ish-deputeti i LSI, Vangjel Tavo ka kërkuar që të bëhet me urgjencë tamponi për të gjithë deputetët, pasi Ralf Gjoni ka rezultuar pozitiv me Covid-19.


Në një postim në rrjetet sociale, Tavo thotë se tani duhet që i gjithë Parlamenti të futet në karantinë, siç përcakton dhe protokolli, për 2 javë.

“EMERGJENTE tamponi për të gjithë deputetët dhe karantinim për të gjithë Parlamentin!”, shkruan Tavo.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania