“T’ hiftë vedja në qejf, mor budalla…!”, “pensionisti” aktor Ymer Bala komenton programin e qeverisë “Rama 3”

PROGRAMI i KRYEMINISTRIT ne KUVEND!

Njerëzit dallohen kur rrejnë (genjejnë) kur përplasin qepallat e nuk të shikojnë në sy kur flasin me ty, ose kur kruejnë hundën gjatë bisedës… Dallohen edhe kur fjalët në goje u “rrotullohen”!

Sikur Edvini të kishte dhunti oratorinë e Enverit, do të ngrihej në kambë tanë salla e Kuvendit, me qytetarë e me katundarë! Mbas tyne i gjithë populli “ushtar”!

Enveri ishte nji orator, nji aktor dhe nji mashtrues i “famshëm”, i cili kur fliste ndër kongrese, edhe “pemët” i bante me qa! Edvini asht nji orator e aktor mediokër e mashtrues i “vogël”, i cili edhe të ban me qeshë, edhe të ban me qa!

E ka thanë populli, ma bukur s’ka: “T’ hiftë vedja në qejf, mor budalla!”.

Pensionisti Ymer Bala. /Publikuar në Facebook nga aktori shkodran Ymer BALA/

ShkodraWeb Channel

ShkodraWeb Channel

Open

Close