Stuhia shkakton probleme në Lezhë, shumë zona kanë mbetur pa energji elektrike…

Era e fortë, në formën e stuhisë gjatë natës, ka shkaktuar dëme dhe defekte të shumta në rrjetin shpërndarës të energjisë elektrike në Lezhë.

Raportohet se aktualisht janë pa energji fshatrat që furnizohet nga fidri i Shënkollit dhe ata të fidrit të Gjadrit.

Rajonet pa energji elektrike janë: Lagjja Ushqimore, Zejmeni, Spiten, Kune, Torovica, Vaini, Shënkoll dhe Tale.

Tek Lagjja e Re zona e Torovicës, banorët kanë rreth 6 ditë pa energji sepse është djegur linja dhe ende nuk është zëvendësuar.