Studentët e Politenikut i bashkohen ngujimit, vijon protesta…

Ka nisur edhe sot protesta e studentëve, ku përveç studentëve të fakulteteve të Universitetit të Tiranës, sot kanë vendosur të ngujohen dhe studentët e Politeknikut. Studentët e Politeknikut kanë vendosur që dhe ata të ngujohen në fakultete derisa të plotësohen kërkesat.

Loading...