Studentët e gazetarisë të Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës fitojnë Festivalin “On the Record”…

Studentët e gazetarisë të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” kanë fituar vendin e parë ne Festivalin e 7- të Ndërkombëtar të Studenteve të Gazetarisë “On the Record” me nje film te shkurter mbi legjenden e Rozafes.

Studentet Gjeni Tushani, Anton Kola, Olta Jahaj, Thellenza Ramaj dhe Lazarino Pjetri me udheheqejen e profesorëve te tyre Ismet Kallaba, Ardian Hoti dhe Isida Haxhi si dhe ne bashkepunim me studentet e Novisad e ne krye te tyre profesoresh Sanja Kljajic.


E gjithe puna e studenteve ka nisur qe ne muajin shtator pas disa trajnimeve te zhvilluara ne kuader te projektit Building Bridges i cili mbeshtet nga OSBE me gazetare dhe profesore te njohur te zhvilluara online.