Ja pse pozita e Plorit nuk është rastësi te skuadra shkodrane, zbulohet plani “B” te Vllaznia…

Nëse në plan të parë mund të duket që roli i Plorit në ekip është rastësor, vetëm i tillë nuk është. Realiteti është krejt tjetër. Caktimi i Plorit në stafin teknik është një zgjedhje afatgjatë dhe “de facto” një plan “B”.


Shpesh ndodh që në klube të ndryshme, roli i ndihmëstrajnerit apo edhe i drejtorit teknik ose sportiv, të shihen në planin afatgjatë si një “as nën mëngë” nga klubet për të çuar deri në fund sezonin në rast dështimi të trajnerit të parë.

Duke qenë se Tomas Brdariç vjen në një terren të pashkelur, atëherë duket që Vllaznia ka përzgjedhur paraprakisht një njeri i cili e njeh ekipin, njeh qytetin dhe mentalitetin si dhe njeh kampionatin shqiptar, për çfarëdolloj situate që mund të ketë ecuria e Brdariç në krye të kuqebluve. /PanoramA/


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania