SPAK rrëzon “OFL”- në në Shkodër: Bllokimi i banesës në kundërshtim me kerkesat e Aktit Normativ…

Prokuroria e Posaçme ka vendosur t’i heqë masën e sek.u.estros së banesës 1 katëshe të Aldo Manishtës nga Shkodra i shpallur në kërkim në lidhje me rrëmbimin dhe vd.e.kjen e Jan Prengës.


Me anë të një njoftimi, SPAK bën me dije se më datë 22 shkurt ka vendosur heqjen e “masës së sek.u.estros (në kushte emergjence) të vendosur me Urdhrin Nr.138 datë 04.02.2020, të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, për pasurinë “Banesë 1 (një) kat, e ndodhur në Shkodër”, pasi u vlerësuar që është sek.u.estruar në kundërshtim me kërkesat e Aktit Normativ”.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania