Sot seanca maratone per miratimin e qeverise se re, PD dhe LSI mbledhin deputetet

Pak para se Kuvendi të nisë seancën e radhës, ku kryeministri Edi Rama do të prezantojnë programin e qeverisjes për këtë mandat, Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim kanë mbledhur grupet parlamentare. PD dhe LSi do te dalin me qendrimin qe do te mbajne gjate seances se sotme plenare. Seanca eshte planifikuar qe te nisi ne oren 10:00 dhe pritet te jete maratone. Krahas prezantimit te programit pritet te kete edhe diskutime nga deputetët.