“Sot jetova një Shkodër edhe më të bukur”, Helidon Bushati takon Andin, piktorin e veçantë…

Shkrun në Fcaebook Helidon Bushati, kandidat për deputet i PD- së Shkodër: Ju kujtohet Andi, i riu për të cilin ju fola para disa ditësh?

Dje isha unë që ftova Andin, dhe erdhi. Sot ishte Andi që më ftoi mua, dhe shkova. Në të dy rastet ishte Andi që më surprizoi me talentin dhe dashninë për Shkodrën.


Kjo ekspozitë e Andit është një nga shumë planet që ka ai për Shkodren. Kur ai ka ëndrrën ta ndryshojë Shkodren, pse duhet dikush ta detyrojë ta braktisë atë?

Sot jetova një Shkodër edhe më të bukur. Falemnders Andi!

© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel