“Sot, do desha të dhuroja jetën time, që ta veshësh me gëzimin tënd…”, Ergi do të festonte 26 vjetorin, babai e kujton…

Me 21 nëntor 2016, Ergi Dini, një kantautor i ri dhe mjaft premtues, do të shuhej në një aksident fatal me motor në Tiranë. Familja e tij, të afërmit, ata që e njihnin edhe thjeshtë përmes artit të tij, e përjetuan me shumë dhimbje këtë ngjarje të rëndë.


Nga ajo kohë, të afërmit e tij, veçanërisht motrat dhe babai Dashamir Dini, gazetar dhe aktualisht drejtor i Radio Shkodra, e kujtojnë shumë shpesh përmes rrjeteve sociale. Pikërisht sot, Ergi do të festonte 26 vjetorin, nëse do të ishte në mesin tonë.

Në një ditë si kjo, nga shpirti i të atit, Dashamirin, rrjedhin vargje të mbushura me dhimbje. “Ergit në 26- vjetorin e ditëlindjes, sot”, ia ka dedikuar babai i tij, duke e bashkëndarë me të gjithë miqtë e tij në rrjete sociale:

ERGIT NE 26-VJETORIN E DITELINDJES,SOT.

Ah, ky mengjes i vrant

Mbështet ShkodraWeb Media

pa vazon plot trendefila te kuq te agimit!

A,ky mengjes

Plot gjethe te trishtuara

qe bien si lot

nga deget e pemeve

te shtrira

si krahet e perqafimit…

Ah,ky mengjes

Mbytur ne ikje te piikelluara zogjsh…

Perseri

erdhi kjo dite

e vizatuar me gri

per te 26 here,

por Ti

nuk je ketu…

Ne nje cep

kitarra jote

ne duart e heshtjes

i kendon mallit…

Bir,çdo gje e kesaj bote te pret.

Sot

do desha te beja dhuraten e fundit

te ditelindjes.

Sot,

do desha te dhuroja jeten time,

qe ta veshesh

me gezimin tend.

Janë vargje që të rrënqethin, janë vargje të një babai që do të ishte gati të bënte çdo sakrificë për djalin e tij, vetëm që ai të rikthehej në jetë. Festofsh me ëngjëjt sot dhe çdo ditë Ergi! Këtu poshtë, nuk të harrojnë asnjëherë. Jo vetëm familja e të afërmit, por edhe ata që të njohën përmes talentit e artit tënd! /ShkodraWeb Media/

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing