NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

SONDAZHI/ PS vazhdon tkurrjen në Shkodër, PD fitore të padiskutueshme nëse do të votohej sot…

Televizioni Report TV, i njohur si pranë qeverisë Rama,  në bashkëpunim me Institutin Italian GPF Inspiring Research, solli rezultatet e sondazhit e tretë mbi situatën politike në vend dhe pritshmërinë për zgjedhjet vendore të 30 qershorit. Bashkia e Shkodrës e cila drejtohet nga PD me Voltana Ademin, do fitohej nga PD nëse zgjedhjet do mbaheshin sot e cila kryeson në sondazhin e GDF me 47% përballë 40% të PS. Më poshtë, rezultatet e tre sondazheve, ku shihet qartë se PS po tkurret nga sondazhi në sondazh, mesazh i qartë se Bashkia Shkodër mbetet akoma “mollë e ndaluar” për PS-në dhe të majtën.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media