Skandali/ Burre e grua dhunojne prinderit,nen hetimin e policise…

Burre e grua jane nen hetim nga Prokuroria e Tiranes, pasi akuzohen se kane dhunuar sistematikisht prinderit (vjehrrit) e moshuar. Ndaj ciftit te moshuar eshte dhene edhe urdher mbrojtje.
Njoftimi i Policise:
Më datë 24.07.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit A.H dhe L.H, vjeç 50 e 38, banues në Tiranë, pasi dyshohet se  në banesë, në mënyrë të vazhdueshme ushtrojnë dhunë fizike ndaj prindërve (vjehrrit) B.H e V.H vjeç 87 e 77, të cilëve u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.
/panorama.com/