Siguruan kualifikimin në Ligën e Europës, ja sa fitojnë Kukësi, Teuta dhe Laçi nga UEFA…

Përveç entuziazmit të fitores dhe kualifikimit, ekipet shqiptare duhet të gëzohen dhe për shpërblimet.


Mijëra euro do të arketohen për klubet shqiptare të cilat sot të 3-ja pjesëmarrëse arritën të kalojnë turin e parë.

Kukësi, Teuta dhe Laçi do të përfitojnë nga 500 mijë euro për shkak se sot në një mbrëmje të madhe arritën të treja të fitojnë.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!