SHTYPI I DITËS – Çfarë shrkuajnë gazetat e përditshme shqiptare, për ditën e shtunë, 11 korrik 2020

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për lexuesit e tyre, për ditën e shtunë, 11 korrik 2020:

Gazetat LIBERALE, MAPO, GAZETA SHQIPTARE dhe STADARD


Gazetat RD, KOHA JONË, FJALA dhe INTEGRIMI

Gazetat PANORAMA, TELEGRAF,TEMA, SOT dhe PANORAMA SPORT

 ABCOM ║ VODAFONE