SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat shqiptare për ditën e sotme, e shtunë 4 korrik 2020…

Faqet e para të gazetave shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për lexuesit e tyre, për ditën e sotme- e shtunë 4 korrik 2020:

Gazetat e para për sot janë: MAPO, LIBERALE, FJALA dhe GAZETA SHQIPTARE:


Vazhdojmë me gazetat e tjera për sot: KOHA JONË, EPOKA E RE, INTEGRIMI dhe RD:

 ABCOM ║ VODAFONE