SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat shqiptare për ditën e sotme, e premte 14 shkurt 2020…

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranëkioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për ditën e sotme, e premte 14 shkurt 2020:


Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!