SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat shqiptare për ditën e premte, 3 korrik 2020…

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për lexuesit e tyre, për ditën e premte- 3 korrik 2020:

Shfletojmë të parat për ditën e sotme gazetat: MAPO, LIBERALE, GAZETA SHQIPTARE, FJALA dhe PANORAMA


Vazhdojmë me gazetat e tjera të përditshme: KOHA JONË, INTEGRIMI, RD dhe PANORAMA SPORT

 ABCOM ║ VODAFONE