SHTYPI I DITËS – Çfarë shkruajnë gazetat e përditshme shqiptare, për ditën e sotme, e enjte 2 korrik 2020

Faqet e para të gazetave të përditshme shqiptare, në versionin e tyre print që mund ta gjeni pranë kioskës së shtypit, ofrojnë këto tituj kryesorë për lexuesit e tyre, për ditën e sotme- e enjte 2 korrik 2020:

Fillojmë leximin me gazetat: LIBERALE, MAPO, STANDARD dhe GAZETA SHQIPTARE


Vazhdojmë leximim e gazetave të përditshme me: RD, KOHA JONË, FJALA dhe INTEGRIMI

Përfundojmë leximim e gazetave të përditshme me: PANORAMA, SOT, TELEGRAF, TEMA dhe PANORAMA SPORT

 ABCOM ║ VODAFONE