”E përfshirë në vjédhjèn e 100 pasaportave”, media greke zbulon pse u shkárkua ambasadorja shqiptare në Athinë…

Një nga mediat greke më të njohura në Greqi, ProtoThema ia faturon shkárkimin si ambasadore të Shqipërisë, Ardiana Hobdarit pikërisht vjédhjès së 100 pasaportave shqiptare vitin e kaluar në Athinë.


Sipas informacioneve të ProtoThema, Ardiana Hobdari është direkt e përfshirë në vjédhjèn e pasaportave natën e 13 shkurti në Athinë, kur nga makina e konsullit të përgjithshëm të Janinës, Pervin Gjikuria u vódhën 100 pasaporta, nga 300 që ndodheshin brenda në mjet.

Asaj kohe, Gjikuria u shkárkua kurse Hobdarit iu vendos masë. Sipas mediave greke, është pikërisht kjo arsyeja sepse është shkárkuar dhe Hobdari.

PJESË NGA ARTIKULLI I PROTOTHEMA-S

Sipas informacioneve, Hobdari dhe Gjikuria janë “të përfshirë në rastin e vjédhjès së 100 pasaportave nga një makinë e trupit diplomatik shqiptar që ishte në tokën greke.

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

Automjeti, sipas Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, i përket Gjikurisë. Në të njëjtën njoftim thuhet se konsulli në fjalë kishte marrë përsipër detyrën e transportimit të pasaportave në Athinë dhe dorëzimin e tyre në ambasadën shqiptare.

Vjédhjà ndodhi në 13 shkurt, vonë natën, në Thesio, ku ishte automjeti i konsullit shqiptar që u vándálizùa. Policia Greke u informua siç duhet për ngjarjen “. /BW/


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania