LISTA/ Shkencëtarët kanë premtuar medikamentin “magjik” por deri atëherë sugjerojnë 13 ushqime kundër tumorëve

Mjekë- shkencëtarë izraelitë kanë pohuar se ndoshta mund të shërojnë tumorët brenda vitit të ardhshëm. Deri atëherë, mbetet për tu bazuar tek ushqimet që ndikojnë në përmirësimin e organizimit dhe ndalon zhvillimin e sëmundjeve të ndryshme. Ajo çfarë hamë ndikon në shumë aspekte të shëndetit, përfshirë sëmundjet kronike si diabeti dhe tumoret.

Ky artikull bazohet tek 13 lloje ushqimesh që ulin rrezikun e përhapjes së kancerit, të cilat janë:

1 – Brokoli

2 – Karrota

3 – Bizele

4 – Boronica

5 – Kanellë

6 – Fruta të thata

7 – Vaj ulliri

8 – Shafran indie

9 – Domate

10 – Hudhër

11-Frutat agrume

12-Fara liri