Sherri ne mes deputeteve, futen ne mes grate: Shko e merre hakun ne Beograd po pate burrni

Bashkëshortja e Milaim Zekës, Edlira Qefalija Zeka, ka reaguar pas deklaratës së deputetit të Vetëvendosjes, Fisnik Ismaili. Ky i fundit tha se Frashër Krasniqi, grushtoi Zekën ‘për atë gazetaren, që i pat thanë lopë e Danimarkës’. Qefalija-Zeka e quan Ismailin ‘anarkist të ndryrë’ ndërsa i thotë që për gratë e dhunuara të shkoj e të marrë hak në Beograd.
Shkrimi i plotë i Edlira Qefalija-Zeka në Facebook
I paska mbet Fisnik Ismajlit dhe VV me ua marr hakun grave te ofendume, se ato as burra e as familje nuk paskan dhe haqet pas 9 vjetesh po i lejn me ia la keta ‘trimat’ e ‘patriotat’.
Shkoni de merrjani hakun edhe grave te dhunume ne Beograd ne paci burrni, mbasi qe burrnine me grushta e filozofi dini me e tregu.