SENSIBILIZIM – Mësuesi i Medresesë në Shkodër në gjendje të rëndë nga Covid-19, ka nevojë për kurim jashtë…

SENSIBILIZIM


Shumë të nderuar miqt dhe dashamirës! Pıkësëpari urojmë me përzemërsi të jeni mirë në këtë periudhë tepër të vështirë që po kalon i gjithë vendi dhe mbarë njerëzimi.

Kolegu dhe vëllau ynë, z Gazjon Rusi, mësues i matematikës në Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” dega e djemve, prej ditësh ndodhet i shtruar në gjëndje shume të rëndë, i intubuar ne Spitalin COVID-2, “Shefqet Ndroqi”, Tirane.

Për shkak te kesaj gjendjeje, është parë e domosdoshme të dërgohet urgjent për kurim në një spital të specializuar në Republikën e Turqisë. Me këtë rast, shpallim sensibilizim për të gjithë ata që kanë dëshirë dhe mundësi të kontribuojnë financiarisht.

Kontributi juaj është një dritë shprese për Gazjonin!

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

Shpresojmë që me ndihmën e Allahut Fuqiplotë, vëllau dhe kolegu ynë të arrijë në shëndetin e plotë dhe ti bashkohet sa më parë familjes së Tij.

Për kontributet tuaja ju ofrojmë:

Numri i llogarisë së Medresesë :

AL9420551106173041CLTJCLALLW

Tel: +355672879378 (Sekretaria e Medresesë)

Tel : +355692543143 (Familja e Gazjon Rusit)

Kliko për të kontribuar edhe në GOFUNDME


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania