Rokadë në UET, rektori shkodran Tonin Gjuraj i lë vendin Nevila Nikës në krye të universitetit të njohur…

Prof. Dr. Tonin Gjuraj ka përfunduar mandatin si rektor i UET. Pas një drejtimi të suksesshëm gati 10-vjecar, si zv.rektor dhe rektor i UET, Prof. Gjuraj ka deklaruar dje se misioni i tij në drejtimin akademik të UET ka përfunduar.

“Është koha për një brez tjetër drejtuesish në kushtet e zgjerimit të UET dhe formatit të universitetit polivalent”, ka thënë dje Gjuraj para stafit akademik të Universitetit Europian të Tiranës.