Riparimi i Ures se Mesit, asgje me shume se nje premtim elektoral, tashme i harruar

“Ura e Mesit” ne zonen e Postrribes te qytetit te Shkodres duket se eshte lene ne harrese te plote nga qeveria. Pavaresisht premtimit para fushates zgjedhore te kryeministrit Edi Rama per rikonstruksionin e saj, deri me tani kjo ure nuk ka njohur asnje nderhyrje. Mes demtimeve te shumta dhe mbetjeve, ne kete ure kerkohet nje nderhyrje e menjehershme. Kete mendim ndajne edhe banoret e zones se Postribes per Tv Rozafa.
Kjo ure vizitohet gjate gjithe vitit nga turiste te huaj, por pamjet qe perballen kur vijne prane kesaj ure lene per te deshiruar. Pavaresisht pastrimeve te shpeshta nga organizata te ndryshme, perseri prane “Ures se Mesit” hidhen mbetje te ndryshme dhe askush nuk merr masa perballe ketij fenomeni. /rozafa.tv/