Raporto TI

“”Rilindja” humbëse në Shkodër sërish, kryeministri e godet me indiferencë e varfëri…”

Nga Nard NDOKA

Qeveria braktis dhe shantazhon Bashkitë që drejtohen nga opozita!
Shkodra është totalisht e përmbytur nga uji. Reshjet dhe keqmenaxhimi i kaskatës së Drinit kanë krijuar një situatë tej mase emergjente!
Kryeministri hesht, ministrat sulmojnë Bashkinë, banorët dhe pronat e tyre në mëshirë të fatit!

Sondazhet e nxjerrin rilindjen sërish të humbur në Shkodër e Lezhë, ndaj kryeministri ka hartuar një strategji ogurzezë: të godasë Shkodrën me indiferencë e varfëri dhe të gjunjëzojë kryetarin e Bashkisë Lezhë me pranga dhe presion politik ndaj çdo zëri opozitar!

Zot na ruaj nga kjo rracë e keqe!