Rikthehet pas 7 orëve rrjetet sociale, Mark Zuckerberg është 7 miliardë dollarë më i varfër…

Një rënie e rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe What’s up ka ndodhur pasditen e së hënës rreth orës 17:30. Përdoruesit raportuan probleme me hyrjet e llogarive, por edhe në lidhjet me serverin dhe ngarkimin e përmbajtjes.

Tre aplikacionet, janë të gjitha në pronësi të Facebook me CEO Mark Zuckerberg, të cilat funksionojnë në infrastrukturë të përbashkët, janë rikthyer në noirmalitet pas 7 orësh me një humbje ekonomike me rreth 7 miliardë dollarësh.