Raporti/ Edi Rama: Ja per cfare me jane ankuar shkodranet si kryeminister

Kryeministri Edi Rama ka vijuar botimin e raporteve te degjesave me qytetaret ne rajone te ndryshme te vendit. Para pak minutave ka publikuar raportin per Shkodren, te shoqeruar edhe me disa tabela e shkresa. Ai i ka shoqeruar me fare pak tekst: ” RAPORTI JUAJ. Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Shkodër. Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Shkodrës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport??Faleminderit”, perfundon Rama. Duke shfletuar raportin, veren se shkodranet ne takime publike kane bere gjithsej 29 ankesa. Nderkohe, eshte bere edhe nje analize e votave qe ka marre PS ne qarkun e Shkodres, duke e cilesuar si rezultatin me te mire historik ne kete rajon. Me poshte, tabelat e publikuara nga kryeministri per Shkodren. /ShkodraWeb/