Protestë kundër punimeve në rezervuarin e Shtrodit në Postribë, dyshojnë se mund të privatizohet…

Banorë të fshatit Myselim të njësisë Postribë kanë zhvilluar një protestë për shkak të një ndërtimi që ka nisur të bëhet pranë rezervarit tek kanali i Shtodrit. Banorët shprehen se nuk e kanë idenë nëse është një investim i institucioneve shtetërore apo është një ndërtim privat por ata kanë dyshime se e gjithë ajo zonë do të rrethohet duke bllokuar edhe rrugën që të nxjerr në pjesën e kodrës pranë rezervarit duke mos qenë aspak dakord.


Kryeplaku i fshatit Çavoni ka dyshime të forta se aty për momentin po bëhet disa investime për rezervatin pas një tenderi në Ministrinë e Bujqësisë por më pas i gjithë rezervari mund t’i kalojë privatit gjë për të cilën banorët nuk janë dakord sepse kanë tokat e tyre si dhe bllokohet e gjitha rruga dhe pjesa e malit.

Banorët shprehen se nuk do të lejojnë që punimet të vijojnë në rast se ka tendecë që rezervari i Myselimit të privatizohet. /StarPlus TV/

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel