Prokuroria dërgon në gjykatë dosjen e ish- kryebashkikaut, ja veprat penale që rëndojnë mbi Kajmakun…

Pas përfundimit të hetimeve nga Prokuroria për kryebashkiakun e Vorës Agim Kajmaku alias Jorgo Toto, çështja është dërguar në Gjykatën e Tiranës për tre akuza falsifikim formulari, dokumentash e kryer në bashkëpunim dhe tejkalim i ushtrimit të kompetencave përtej mandatit.


Denonco! Raporto! Shkruaj Ti për veten tënde! Nëse të bëhet padrejtësi, je i pranishëm në vendngjarje, dërgo foto, video, tekst në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media ose me WhatsApp, Viber në numrin +355 67 30 20 70 ShkodraWeb Media ju dëgjon, ju jep Zë!