Presidenti Trump shpall emergjencën kombëtare, pandemia e koronavirusit fillon të ketë pasoja edhe në SHBA

Presidenti i SHBA Donald Trump ka shpallur gjendjen e emergjencë kombëtare dhe ka urdhëruar të gjithë qendrat spitalore në vend të aktivizojnë planet e emergjencës.


Gjatë një konference për shtyp, Trump tha se brenda një kohe të shkurtër do të kryhen shumë teste për koronavirusin për të kuptuar përhapjen e saj dhe të frenojnë përhapjen e këtij virusi.