“Pres me padurim vendimin e përfundimit të procesit të verifikimit…”, Valdrin Pjetri reagon pas publikimit të dokumenteve nga PD-ja..

Pak pasi PD publikoi dokumentet e karteles elektronike e të dhënave k.riminale te nxjerrë nga sistemi elektronik i kuesturës së Firences, reagon Valdrin Pjetri. PD theksoi sot se nga ato dokumente, rezulton se Valdrin Luigj Pjetri, lindur në Shqipëri, është arrestuar në flagrancë me shtetasin Altin Doda në 27 janar 2003 në Firence.


Reagimi i Valdrin Pjetrit

Unë të vërtetën time e deklarova para kandidimit si dhe para pak ditësh me dokumenta zyrtare. E vetmja e vërtetë është ajo që del nga zyrat e agjensive të zbatimit të ligjit dhe jo nga foltoret e PD. Pres me padurim vendimin e përfundimit të procesit të verifikimit të figurës nga ana e autoriteve zyrtare shqiptare dhe italiane.

MUND TË LEXONI EDHE:  DOKUMENTET/ Partia Demokratike publikon dokumentet e Kuesturës së Firences për Valdrin Pjetrin: Edi Rama e dinte të shkuarën e tij…

“PS ka përcaktuar vijën e kuqe, garantojmë opinionin publik se…”, PS reagon për Valdrin Pjetrin përmes Taulant Ballës…