Prangoset nga policia avokati i njohur, e denoncoi klienti se i ka pervetesuar 20 mije euro

Policia e Tiranes ka vene ne pranga nje avokat te njohur ne kryeqytet. Ne njoftimin e saj zyrtar policia sqaron se shtetasi Myrteza Myftari, 56 vjeç, banues në Tiranë me profesion avokat, është arrestuar, pasi shtetasi M.S., ka bërë kallzim në ambientet e policisë Tiranë, ku deklaron se shtetasi Myrteza Myftari, me profesion avokat, më datë 02.05.2013, ka marrë një shumë prej 2 722 424 lekë të reja, si dëmshpërblim për dëmin shëndetësor me pasojë vdekjen për shtetasin F.R., shumë të cilën nuk ia ka dorëzuar familjes të së ndjerit.
Materialet iu referuan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësorë Tiranë, në ngarkim të shtetasit të lartpërmendur për veprat penale “Shpërdorim detyre” dhe “Mashtrim”.