“Shkodra na thërret, do t’i përgjigjemi, si gjithmonë, me gjithë fuqinë tonë”, Bardh Spahia takime me strukturat…

Paralelisht me takimet me qytetarët në të gjithë territorin e Bashkisë Shkodër, kandidati “Shtëpisë së Lirisë” Bardh Spahia, vazhdon edhe takimet e strukturat demokrate.

Në këto takime, sipas vetë kandidatit Spahia, strukturat janë më të vendosura se kurrë për Fitoren e përbashkët. Në mesazhin në faqen e tij zyrtare në Facebook, të cilin e shoqëron edhe me foto, Spahia thekson se “Shkodra na thërret, Shkodra ka nevojë për secilin nga ne. Do t’i përgjigjemi, si gjithmonë, me gjithë fuqinë tonë! #.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHIA

🤝 Vazhdojmë takimet organizative me strukturat ✌🏻 e të gjithë territorit të Bashkisë Shkodër. Jemi të gjithë bashkë, më të shumtë se kurrë më parë, më të vendosur se asnjëherë për Fitoren tonë të përbashkët që është Fitorja e Shkodrës dhe Shqipërisë!🇦🇱

💙Të gjithë jemi dhe duhet të jemi lajmëtarë të frymës së Fitores, nga familjet tona, komunitetet ku jetojmë dhe në mbarë Shkodrën. Duhet të jemi të gatshëm në çdo moment të punojmë e mendojmë më të mirën për Shkodrën e shkodranët. ✅

💪🏻 💙 “Shtëpia e Lirisë” është shtëpia ku do të bashkohemi të gjithë me 6 mars 2022! Shkodra na thërret, Shkodra ka nevojë për secilin nga ne. Do t’i përgjigjemi, si gjithmonë, me gjithë fuqinë tonë! ✌🏻

#BardhSpahia 💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻
#Shpresë #Ndryshim #Fitore