“Policia maqedone flet për 1 kile të kapur, ku shkuan 1299 kile…”, Berisha hedh dyshime: Në Xibrakë fabrikë mielli e Partisë…

Ish kryeministri Sali Berisha zbulon se një sasi e madhe ko.k.aine në kamionin që u zbulua në Maqedoninë e Veriut dhe kishte kaluar nga Shqipëria, është zhdukur, duke ngritur aludimet se ky kamion, kishte “pushuar”, shkruan me ironi ish- kryeministri, në Xibrakë.


Në një postim në Facebook e tij, Berisha ngre pyetjen: “u shkarkuan në afërsi të Xibrakës ku thuhet se prej dy vitesh funksionon një fabrike e madhe mielli i Partise?!?”

POSTIMI I PLOTE

Super xhalo me 1.3 ton ko.k.aine Zhduket ngarkesa prej 1.3 tone Ko.k.aine

Miq, nje ngarkese prej 1,3 ton ko.k.aine me vlere tregu 300 milion euro u zbulua sot ne nje magazine ne nje fshat te Maqedonise se Veriut. Ngarkesa ishte shkarkuar nga nje anije ne portin Bar te Malit te Zi. Prej aty kokaina e ngarkuar ne kamion ka hyre nga Hani i Hotit ne Shqiperi dhe pas nje pushimi shplodhes ne Xibrake ka kaluar ne Qaf Thane pa i hyre ferra ne kembe!

Mirepo policia e Maqedonise se Veriut njofton se ajo ka konfiskuar gjithsej 1 kg ko.k.aine nga 1,3 ton qe ishte ko.k.aina ne banane dhe se ka arrestuar dy shofere dhe nje magazinier.

Problemi ketu komplikohet dhe lind pyetja se ku shkuan 1299 kg ko.k.aine. U zhduken gjate rruges nga Qaf Thana ne Shkup? Apo u shkarkuan ne afersi te Xibrakes ku thuhet se prej dy vitesh funksionon nje fabrike e madhe mielli i Partise?!?