“Policia e Shtetit të veprojë me forcën e ligjit…”, Bashkia Shkodër reagon ndaj dëmtimit të shandanëve dekorativë…

Nuk është ky shembulli i Shkodrës. Një tjetër rast i demtimit të pronës tonë të përbashkët, investimeve të Bashkisë Shkodër nga taksat e shkodranëve.

Bashkia Shkodër, denoncon ketë rast të shëmtuar, i cili regjistrohet rishtaz në zonën e Gjuhadolit ku dëmtohen ndriçuesit rrugorë nga persona të papërgjegjshëm.


Ftojmë qytetarët të denoncojne raste të tilla dhe të reagojmë të gjithë së bashku nderkohë që i bejmë kërkesë Policisë së Shtetit të veprojë me forcën e ligjit mbi autorët.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media