“Po nëse sponsori juaj është hajduti i inceneratorëve…?”, gazetari i njohur i përgjigjet me pyetje 4 pyetjeve të ambasadores Kim…

Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim i ka drejtuar një pyetje kandidatëve për zgjedhjet e 6 marsit.

“Pyetje për kandidatët: Nëse sponsori juaj kryesor është dikush i caktuar nga SHBA për korrupsion domethënës, çfarë saktësisht po u premtoni votuesve? Kush do t’ju drejtojë nëse fitoni dhe çfarë do t’i detyroheni atyre? Çfarë duhet të presin shqiptarët? Çfarë duhet të presin SHBA?”, shkruan ambasadorja e SHBA.


Ndërkohë gazetari Andi Bushati reagoi pas këtij mesazhi.

“Po nëse sponsori juaj është hajduti i inceneratorëve, shefi i ministrit të suksesshëm Tahiri, personazhi i përgjimeve të BILD? Apo për këto ambasadorja nuk ka as sy, as memorie?” shkruan ai.