“Pjetër Gjini, i njohuni, i panjohuni, i përjetshmi…”

Takimi i katërt i Festivalit Letrar të Shkodrës në edicionin e tij të 11-të ishte i veçantë mbrëmjen e së shtunës. Tema e këtij takimi ishte “Pjetër Gjini, i njohuni, i panjohuni, i përjetëshmi”. Pra, në qëndër të këtij të takimi ishte krijimtaria letraro-muzikore e figurës së njohur të Pjetër Gjinit dhe erdhi i organizuar në ambjentet e biblotekës “Marin Barleti” të qytetit të Shkodrës, e ideuar nga Paulin Ukja.

Në këtë takim merrnin pjesë miq dhe të afërm të Pjetër Gjinit, por edhe figura të njohura të letërsisë dhe humorit në Shkodër.

Loading...

Më shumë artikuj nga ShkodraWeb:

Telefonatat e rreme problem për MZSH Shkodër, 5 raste janë dërguar në prokurori

Rishfaqet “kaubojsi”- shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar bashkie, premton zgjidhjen e problemeve…

“ÇUDITË” E VETTING-ut/ Gjyqtari shkodran jeton me vetëm 3 euro në ditë, tjetri ma para dasmash blen shtëpinë…

Close